Nieuws

FedronFact

Een nieuwe versie van FedronFact

Gepost op donderdag 21 februari 2014

Fedron heeft zijn allerlaatste versie (1.3) van FedronFact gereleased! Deze versie houdt rekening met de allerlaatste boekhoudkundige regelgevingen die sinds 2014 gelanceerd werden. Ondersteuning rond de problematiek van leverdata, en BTW-totalen werd hiertoe toegevoegd. Ook werd een nieuwe module rond contracten en abonnementen voorzien, die het mogelijk maakt om nog meer administratief werk aan FedronFact over te laten. Uiteraard zullen alle FedronFact klanten deze update weldra ontvangen!

AlphaCab

AlphaCab kiest voor Fedron

Gepost op vrijdag 3 januari 2014

AlphaCab heeft Fedron gekozen om zijn operationele processen te stroomlijnen en te automatiseren. Het zal hiervoor een - reeds door Fedron ontwikkelde - rittenplanner koppelen aan een nieuwe website. Fedron zal hiervoor apps ontwikkelen voor Android, IOS en Windows die het mogelijk maken dat taxichauffeurs een realtime verbinding hebben met de centrale. AlphaCab zal op die manier kunnen inspelen op de realtime locatie van de chauffeurs voor het optimaliseren en het toewijzen van hun routes.

Diverse websites

Fedron lanceert een aantal nieuwe websites

Gepost op woensdag 20 november 2013

Bij Fedron komen we er niet altijd toe om onze website op even regelmatige basis te voorzien van nieuwe updates. Zo halen onze kleinere projecten zelfs hun vermelding op onze website vaak niet eens. Dit komt doordat we in onze filosofie, het de wensen van onze klanten altijd prioritair (zullen) behandelen, en niet zozeer onze eigen profilering. Hieronder dan ook een kleine samenvatting van websites die we ondertussen hebben mogen verwezenlijken.
- Inoxtuintafel.com: Specialist in de vervaardiging van duurzame tuintafels, ballustrades, leuningen en poorten op maat.
- Siri Lifestyle: Massagesalon en schoonheidsbehandelingen.
- Statafels-huren.be: Specialist in het verhuur van statafels, statafelrokken en barkrukken.
- Excellent cleaning: Schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in het wassen en reinigen van ramen en vensters.

RelationStick

RelationStick kiest voor Fedron

Gepost op dinsdag 11 juni 2013

Relationstick is een marktleider op het leveren en het personaliseren van USB sticks op maat. Door zijn exponentiele groei kampte Relationstick echter met een tekort aan mankracht om de huidge stroom van prijsaanvragen verwerkt te krijgen. Hiertoe ontwikkelde Fedron een web-applicatie op maat, op basis van een geautomatiseerde offertemodule. Deze offertemodule werd gekoppeld aan een modern beheersysteem. Voortaan worden bestellingen dan ook volledig automatisch verwerkt, vanaf de offerte tot de bestelling bij de leverancier.

Unizo Expert magazine

Fedron geeft advies in het Expert magazine van Unizo

Gepost op zondag 24 juni 2012

Naar aanleiding van de special betreffende IT en automatisering mocht Fedron zijn deskundig advies delen in het Expert magazine van Unizo. Lees het volledige artikel hier.

On Time

Integratie tussen OnTime en MS Project voor CMC

Gepost op vrijdag 22 juni 2012

Onze klant CMC maakte sinds geruime tijd gebruik van het ticket management system OnTime. Voor het ondersteunen en het management van projecten gebruikte men echter Microsoft Project. Hierdoor moesten gegevens vaak dubbel beheerd worden. Onlangs ontwikkelde Fedron hiervoor een integratie op maat. Tickets uit OnTime worden in twee richtingen gesynchroniseerd met MS Project. Onze tool geeft CMC de mogelijkheid om hun tickets inhoudelijk te beheren in OnTime, om deze vervolgens in te plannen aan resources in Microsoft Project, zonder dat deze op twee plaatsen beheerd moeten worden.

New website

Nieuw Fedron, nieuw logo, nieuwe gezichten

Gepost op woensdag 23 mei 2012

Fedron staat in een nieuw kleedje! Een vernieuwd Fedron met een vernieuwd logo, kan uiteraard niet zonder de lancering van een nieuwe website. Met deze nieuwe start willen we eveneens Davy Delsaer verwelkomen. Davy werkte in het verleden al meermaals samen met ons als freelancer. Sinds april heeft hij echter besloten om full-time deel uit te maken van Fedron. Davy is .NET ontwikkelaar en zal ingeschakeld worden bij onze .NET en web-projecten. We wensen hem veel succes toe!