Software op maat

Hebt u nood aan een specifieke oplossing? Geen nood, Fedron kan ook deze taak op zich nemen. Wij weten namelijk als geen ander dat u zich enkel wil concentreren op uw beroepsactiviteit en dat het van belang is dat uw IT u hierbij moet ondersteunen door zoveel mogelijk werk uit uw handen te nemen.

Schaalbaar

Bij de ontwikkeling van uw maatwerk proberen we altijd zo dynamisch mogelijk met u mee te denken. Hierbij houden we er rekening mee dat uw toepassing klaar is voor de toekomst en eender waar en wanneer uitgebreid kan worden.

Integratie

U hebt reeds een boekhoudpakket, een ERP pakket, een administratief pakket, ... waar u tot nu toe tevreden over bent, maar u merkt dat u veel tijd verliest doordat u gegevens meerdere keren moet invoeren. Wij laten uw systemen met elkaar praten met behulp van op maat geschreven integratie-software. Dat is niet enkel uiterst efficiënt, maar ook uiterst goedkoop!

Veel gestelde vragen

Nog vragen, of wilt u gewoon meer weten? Klik hier.

Websites

Recente projecten

HTM en Fedron... Het perfecte huwelijk

Planningstool voor HTM

Wat begon als een simpele planningstool, is uitgegroeid tot èèn van de meest moderne omgevingen voor taxibedrijven.

Lees meer

Integratie CMC

Integratie CMC

Voor zijn klant CMC ontwikkelde Fedron een integratie op maat tussen het ticket management system OnTime en Microsoft Project.