Content Management System (CMS)

Wij ontwikkelen mooie, frisse, professionele websites op basis van uw huisstijl of logo. Het is hierbij echter niet enkel ons doel uw website online te brengen, maar ook om u de mogelijkheid te geven om zelf en eenvoudig uw website up-to-date te houden door middel van een - al dan niet op maat geschreven - CMS. Ons CMS is eenvoudig, to-the-point en kan zonder enige voorkennis gebruikt worden.

Optimalisatie voor Google (SEO)

Wij verzekeren u ervan dat uw website goed gevonden wordt door zoekmachines zoals Google. We activeren bij iedere website eveneens de mogelijkheid om op een simpele manier grafieken, rapporten en statistieken te raadplegen die het gedrag van uw bezoekers doorlichten.

Compatibiliteit

We zorgen ervoor dat onze websites mooi en correct getoond worden op ieder type webbrowser (Firefox, Internet Explorer, Safari, ...) maar ook op ieder type toestel (Apple- of Windows-computer, smartphone, tablet, ...).

Flexibiliteit

Heeft u behoefte aan een speciale functionaliteit voor uw website? Wij zullen ons niet verbergen achter de zin "Dat gaat niet, of dat kunnen wij niet". Vertrouw uw website dus toe aan Fedron en u kan terugvallen op een betrouwbare webmaster.

Domeinnaam en hosting

Voor het online brengen en het online houden van websites werkt Fedron nauw samen met solide en gespecialiseerde partners. Fedron heeft echter toegang tot een volledige beheermodule en kan uw website dus 24/7 onderhouden, ondersteunen en beheren waar nodig.

Veel gestelde vragen

Nog vragen, of wilt u gewoon meer weten? Klik hier.

Websites

Recente projecten

inoxtuintafel.com

inoxtuintafel.com

Inox en RVS tuintafels

  • Huisstijl & grafisch design
  • SEO & statistieken
  • AdWords campagne

www.inoxtuintafel.com

Bakkerij Nulens

Bakkerij Nulens

Warme bakker.

  • Grafisch design
  • CMS op maat
  • SEO & statistieken

www.bakkerij-nulens.be

Excellent Cleaning

Excellent Cleaning

Cleaning service

  • Huisstijl, logo & grafisch design
  • SEO & statistieken

www.excellent-cleaning.be